Waardeer het “Repareer het”

WAARDEER HET. REPAREER HET!.

De Stichting SIRE begint maandag een campagne.
Gooi niet direct je kapotte spullen weg, maar geef ze een tweede leven door ze te laten repareren.

We gooien in Nederland veel waardevolle spullen weg. Wekelijks wordt alleen al bijna 10,9 miljoen kilo elektrische apparaten en textiel afgedankt. Spullen die na een kleine reparatie vaak nog prima mee kunnen. Met de campagne ‘Waardeer het. Repareer het’ wil SIRE zoveel mogelijk Nederlanders bewegen hun kapotte spullen te repareren. Of het nu gaat om een lekkend koffiezetapparaat, een kapotte koffer of een spijkerbroek met een gat.

e lijken het repareren een beetje uit het oog te zijn verloren.
Met de ‘Waardeer het. Repareer het’-campagne hoopt SIRE Nederlanders te bewegen hun kapotte spullen te repareren door mensen bewust te maken van de waarde van hun spullen.

Want hoe leuk is om met naald en draad aan de slag te gaan, zodat je favoriete kledingstuk weer voor jaren mee kan? Of zelf je koffieapparaat die al jaren trouwe dienst doet, weer aan de praat te krijgen? Dat geeft niet alleen veel voldoening, maar pakt ook positief uit voor het milieu en voor je portemonnee.

Iedereen kan repareren. Maar soms is daarbij een beetje hulp bij nodig.

Heeft u een reparatie die u zelf niet kan uitvoeren en wilt u geen afscheid nemen van uw elektrisch apparaat dan kan ik u misschien van dienst zijn .

U kunt ons bellen op werkdagen tussen 10:00 en 17:00 0725112532.

U kunt ons ook een contact bericht sturen.:

[vfb id=’1′]

Bron: Sire